Ring oss på 011-311260. Öppet vardagar 9-13 och 14-17. Lördagar 9-14 under perioden 15/9-15/6

 

 

 

 

 

Yamarin 60 DC -21 Yamaha F115

Nya Yamarin 60 DC är den perfekta utflyktsbåten för ett par eller den lilla familjen. Den är lätt och bekväm att hantera och passar därför såväl nybörjare som en mer erfaren besättning. Yamarin 60 DC: s smidighet, förstklassiga köregenskaper och praktiska sittbrunn gör den till ett naturligt steg in i Day Cruiser-båtarnas spännande värld.

Utgångspunkten för designen av Yamarin-båtarna ligger inte endast i de optimerade köregenskaperna och finslipade utseendet, utan även säkerheten, instegen och de noggrant genomtänkta praktiska lösningarna ligger djupt i Yamarin-båtarnas DNA.

Yamarin 60 DC har en generös social sittbrunn, med en bekväm aktertoft för tre personer. Tillsammans med de svängbara förarsätena förvandlas sittbrunnen till en bekväm helhet som lockar till att njuta av soliga sommardagar till sjöss.

Yamarin 60 DC kommer med Yamarin Q Infotainment System som standard, vilket kombinerar alla båt- och motormätare, sjökort, realtidsväderinformation, manualer och underhållningsfunktioner på en enda pekskärm.

Yamarin Q-systemet kan dessutom integreras med Yamarin-appen, där man kan se båtens bränslenivå, batterinivå och loggbok. Dessa avancerade tekniska funktioner ger dig de bästa förutsättningarna att njuta av den perfekta dagen ute till sjöss.

Utrustning Special Edition:
Navi Yamarin Q 10″ 
Hydraulisk styrning
Teakdurk för och badplattformar
Dynset
Fast mellandörr
Akterkapell
Kapellgarage
Offshore stolar
Öppningsbara skrovfönster
Innerbelysning
Brandsläckare
Eluttag 12V / USB
Länspump
Regnvattenläns
Yamaha Y-COP Startspärr
Stöldskyddsmärkning

Typ av försäljning: Egen försäljning

Pris: 450 000:-

Användning

6 passagerare
Båttyp: Daycruiser

Båtfakta

Status: Fabriksny – utställning
Material: Glasfiber
Modellår: 2021
Längd (m) :6,06
Bredd (m): 2,22
Vikt (kg): 890
Motortyp: Utombordar

Motorfakta

Rek motor(hk): 100 – 115