Ring oss på 011-311260. Öppet vardagar 9-13 och 14-17. Lördagar 9-14 under perioden 15/9-15/6

Buster XL -21 Yamaha F115

Förnyade Buster XL är en inspirerande kombination av förnuft och känsla. Bustermodellernas alltid lika populära skrovgeometri har förnyats helt inför säsongen 2020, med ett mer kraftfullt utseende och linjer som förädlats och blivit skandinaviskt moderna. Nya Buster XL är det rätta valet för sköna somrar och fisketurer tidiga morgnar, men också en tillförlitlig förbindelsebåt för stugresor i alla väder.

Buster XL känns lätt och precis att köra. Båten reagerar snabbt när man ökar på gasen och är lätt att köra även vid vattensport och hårdare väder. Båten har stadiga, justerbara säten för förare och hjälpförare, armbågsstöd samt fotstöd i konsolerna för en optimal körställning. Tack vare det stabila skrovet och detaljer som ökar körbekvämligheten väcker Buster XL ren körglädje och bevisar att enkelt är vackert.

Tack vare det helt nya skrovet är Buster XL överraskande rymlig. Det finns mer fotutrymme framför den bakre bänken i Buster XL och badlattformarna i ny design med plan ytapå aktern gör det lättare att ta sig från båten till stranden. De praktiska detaljerna innefattar också utrymme för torrförvaring i konsolerna, aluminiumdurk och vindrutor av glas som kan förses med vindrutetorkare som tilläggsutrustning. Buster XL är fantastiskt mångsidig och bjuder in till sommarfirande till sjöss.

Utrustning 
Navi Buster Q 10″
Aluminiumdurk
Hydraulisk styrning
Vindrutetorkare SB
Comfortpaket, Dynset
Canvaspaket, Akterkapell
Kapellgarage
Fast mellandörr
Låsbara förvaringsutrymmen
Offshore-stolar
Fjädrande stolstativ
Stolsöverdrag
Eluttag 12V
Brandsläckare
Automatisk länspump
Regnvattenlänsande
Yamaha Y-COP Startspärr
Stöldskyddsmärkning
Motorlås klass 3

Typ av försäljning: Egen försäljning

Pris: 469 000:-

Användning

7 passagerare
Båttyp: Styrpulpet

Båtfakta

Status: Fabriksny – övrigt
Material: Aluminium
Modellår: 2021
Längd (m): 6,05
Bredd (m): 2,20
Vikt (kg): 740
Motortyp: Utombordare

Motorfakta

Motor: Yamaha F115
Rek motor(hk): 80 – 115